Home » Nieuws

Nieuws

Kerstmarkt Wierden 17 december 2016

Ik sta morgen, zaterdag 17 december, van 15.00 uur tot 20.00 uur op de kerstmarkt in Wierden. Hier sta ik met een stand met allerlei kerstartikelen. Deze kerstartikelen kun je ook vinden op mijn site onder het kopje, artikelen/kerstartikelen.

Lees meer »

Kerstartikelen

Onder het kopje artikelen, kerstartikelen kun je weer allerlei kerstartikelen vinden die door mijzelf handgemaakt zijn.

Ook sta ik aanstaande vrijdag 9 december van 16.00 uur tot 21.00 uur op de kerstmarkt bij Kulturhus de Klaampe in Westerhaar.

 

Lees meer »

Lente Fair

Vandaag heb ik op de Lente Fair in Westerhaar gestaan met allerlei woonaccessoires. Dankzij het mooie weer, was het een leuke dag.

Lees meer »

Bibi heeft pups

Vorige week zaterdag, 17 oktober, heeft onze Bibi pups gekregen.

Het was allemaal erg spannend, omdat Bibi , zoals later bleek, de laatste dag last kreeg van spierverkramping door een tekort aan calcium.

Dit noemt men eclampsie. Bibi was heel erg zwak en de pups moesten daardoor met een keizersnede geboren worden.

Met Bibi gaat het gelukkig elke dag beter en we hopen dat ze weer helemaal de oude wordt. De pups, 4 reutjes en een teefje, zijn gezond en groeien goed.

Lees meer »

Bibi krijgt pups!

Afgelopen maandag zijn we met onze Bibi naar de dierenarts geweest. Uit de echo bleek dat Bibi drachtig is. Volgens de dierenarts zag alles er gelukkig goed uit.

 

Rond 18 oktober verwachten we de pups. De vader van de pups is Niles (Kiokas I Hear You Knocking) De eigenaar van Niles is Yvonne van den Bogert

Lees meer »

Levershunt test

Aankomende woensdag gaan we met de pups naar de kliniek voor gezelschapsdieren van de Rijksuniversiteit in Utrecht. Daar worden de pups getest op levershunt. Er wordt bloed afgenomen en hieruit kunnen ze de waardes bepalen.

Lees meer »

Chippen en DNA afnemen

De pups hebben afgelopen dinsdag een chip gekregen en er is DNA afgenomen. Ze vonden het geheel pijnloze DNA afnemen vervelender dan het inbrengen van de chip.

 

In het fotoalbum staan een paar foto's.

Lees meer »

Pups update

Alle pups hebben inmiddels een baasje gevonden. Ook staan er weer nieuwe foto's en filmpjes online!!

Lees meer »

Summer is bevallen!!

Summer heeft zondag 15 maart 5 prachtige pups gekregen, 3 reutjes en 2 teefjes.

Alle pups zijn goed gezond.

 

In het fotoalbum staan alvast meer foto's.

 

 

Lees meer »